Over ons

Wij zijn Frederik en Evelyne en sinds kort trotse eigenaars van een lapje grond. Op deze blog kunnen jullie ons bouwavontuur volgen. Tijdens de voorbereidingen van onze nieuwbouw hebben wij dankbaar gebruikt gemaakt van de vele bouwdagboeken die op het internet te vinden zijn. Nu is het onze beurt om onze ervaring en kennis met jullie te delen.

 

 

Advertenties

11 gedachtes over “Over ons

 1. Wij gaan ook Bourgondische tegelpannetjes plaatsen… Hebben jullie ook gaatjes in de pannen geboord om deze vast te leggen aan de kant? Hoe hebben jullie deze geboord? Merci!

 2. Wij gaan ook Bourgondische tegelpannetjes plaatsen. Hoe hebben jullie deze vast gelegd? Hebben jullie gaatjes in de pannen geboord? Hoe hebben jullie der geboord? Bedankt!

  • Dag Stijn, goeie keuze 😀 Wij zijn heel tevreden van onze tegelpannetjes en krijgen er veel positieve reacties over. Wij hebben de pannetjes vastgemaakt, voornamelijk de bovenste rijen en buitenkanten. Wij hebben hiervoor telkens in het midden een klein gaatje geboord met een klein boortje en dan met een vijsje vastgezet.

  • Beste Yannick, wij willen graag anderen inspireren en onze ideeën delen aangezien wij zelf ook heel veel info verkregen hebben via verschillende fora en blogs. Wat wordt er juist van ons verwacht? Mvg Frederik en Evelyne

 3. Dag Frederik en Evelyne.

  Eerst en vooral proficiat met jullie werken en deze schitterende blog!
  Een mooie inspiratie voor veel DHZ-ers.

  Vraag ivm met de tegelpannen:
  Jullie hebben ze een bad van javel gegeven.
  Was dit pure javel of aangelengd? Hebben jullie erna deze nog met een borstel gekuist?

  Veel succes met de komende werken.

  Vele groeten
  Jeroen

  • Dag Jeroen,

   Bedankt voor je bezoek aan onze blog. Wij hebben heel wat werk gehad met onze tegelpannetjes. Deze werden afgekuist met pure javel, deze kan je oa kopen bij aveve. Na een nacht te laten weken, moesten we deze nog afschuren met een harde borstel. Idee: voor een dak van 60m2 hebben wij 100liter javel gebruikt en 3 borstels volledig versleten. Het resultaatag er nu na ong 1jaar wel nog altijd zijn! Succes !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s